Hvilke fakturadesign finnes?

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 16. august 2018, under 1 minutt lesetid

I Cretica Faktura finnes det mange forskjellige fakturadesign som du kan velge mellom. Standard er en enkel faktura som har den klassiske gulegiro delen nederst. Dersom du ønsker å bruke et annet design som standard så kan du endre dette inne på Firmainnstillinger->Fakturainnstillinger.

Det er også mulig å endre faturadesignet når du oppretter fakturaen, ønsker du et helt eget og unike design så er det mulig å få til. Ta kontakt med oss for mer informasjon.