Tilleggstjeneste : Hurtigregistrering av innbetalinger

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 15. juli 2017, under 1 minutt lesetid

Denne tjenesten lar deg registrere flere innbetalinger samtidig, raskt og med full oversikt og kontroll over hver innbetaling.

Etter at denne tjenesten er lagt til vil den komme som et valg under fakturaregisteret. I menyen vil det komme et valg som heter "Innbetalinger".

Ved å klikke på "Innbetalinger" vil du få en oversikt over alle fakturaer som er effektuert, og som ikke er fullt ut betalt.

Masseregistrering av innbetalinger

For hver faktura kan du legge inn ønsket beløp, betalingsdato og betalingsmetode. Dersom beløpet som du ligger inn er det samme som det utestående beløpet vil fakturaen bli registrert som betalt. Er beløpet mindre vil den bli registrert som delvis betalt.

Etter at ønsket beløp er lagt inn på fakturaer er det bare å trykke på "Lagre".

Her er en hjelpevideo som viser bruk av denne tjenesten