Send en betalingsbekreftelse

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 01. november 2020, under 1 minutt lesetid

I Cretica Faktura har du muligheten til å sende e-post til kunden ved mottatt fakturabetaling. Mange kunder ønsker dette som en ekstra bekreftelse på at selger har mottatt betaling og registrert riktig beløp.

For å sende en bekreftelse til kunden krysser du av for valget "Send betalingsbekreftelse til kunden" som du finner i skjermen for registrer innbetaling. Da vil resten gå automatisk.

Innholdet i e-posten som sendes kunden kan du endre under firmainnstillinger og undermenyen e-postinnstillinger. Under overskriften E-postmeldinger finner du fanen "Betalingsbekreftelse".