Legge inn firmalogo på fakturadokument

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 16. august 2018, under 1 minutt lesetid

Cretica Faktura støtter selvsagt at du kan legge inn en firmalogo på forskjellige fakturer. Her skal vi beskrive fremgangsmåten for å gjøre dette.

1. Etter at firmet er aktivert velger du fanen Innstillinger.
  2. På høyresiden i den nye skjermen som blir åpnet trykker du på valget Fakturainnstillinger.
  3. Nederst i fakturainnstillinger har du et valg som heter Firmalogo, trykk på + for å legge til en ny logo. Den nye logoen må være av filtypen JPG, GIF eller PNG, maks bredde 300px, høyde 100px.

Etter at logoen er lastet opp må du velge en fakturamal som støtter firmalogo. Det  gjør du rett ovenfor Firmalogo overskriften. Hold muspeker over en fakturalayout for å få opp et forhåndsvisningsvalg. Trykk på dette og et vindu med fakturamalen fyllt ut med eksempeldata vil dukke opp.

Velg så hvilke maler du ønsker å bruke på dine fakturaer, tilbud, purringer og kreditnotaer. Trykk så lagre for å ta vare på valgene du har gjort.