Kunderegister over til nytt firma

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 08. februar 2023, under 1 minutt lesetid

Dersom du ønsker å opprette flere firmaet i systemet, og du ønsker å ta med deg kunderegisteret kan dette enkelt gjøres ved å eksportere og importere kundedata.

Det finnes to utvidinger som trenger (de er gratis). Det er eksport og import av kundedata. Legg disse til under utvidinger (https://app.cretica.no/mysettings/extentions)

Etter at disse to utvidingene er på plass går du inn i kunderegisteret, det vil nå være et valg i menyen til høyre som heter "Eksporter kunder". Gjennomfør detn operasjonen. (Du trenger ikke gjøre noen endringer i standard valgene til eksportering). Systemet vil nå eksportere en fil som blir lagret på datamaskinen.

Opprette et nytt firma/bytt til et annet firma, gå til kunderregisteret og velg "Importer kunder" fra menyen til høyre. Velg filen som ble opprettet under eksportering.

Da skal du ha fått med deg den viktigste kundeinformasjonen. Er kundelisten lang kan det ta et par minutter før den er ferdig importert.