Hvordan sette opp nummerserien

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 16. august 2018, under 1 minutt lesetid

I Cretica Faktura har du muligheten til å bestemme hvilke faktura, tilbud og kundenummer du skal starte på. Dette er slik som du må bestemme før du tar systemet i bruk.

Dersom du tidligere har brukt et annet fakturaprogram er det viktig at du setter nummerserien slik at den starter på nummerserien som er et nummer større enn i det forrige systemet ditt. Dette fordi det ikke er lov å ha hull i nummerserien.

For å sette disse verdiene velger du Firmainnstillinger->Fakturainnstillinger.