Hvordan lage en kreditnota

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 16. august 2018, under 1 minutt lesetid

For å lage en kreditnota i Cretica Faktura må du først finne frem til fakturaen som du ønsker å lage en kreditnota av. Inne på den aktuelle fakturaen har du en del valg på høyreside av skjermen.

Du kan kun lage en kreditnota dersom utestående beløp er større en 1 kr. Da vil det dukke opp et valg i menyen som heter "Ny kreditnota". Trykk på dette valget og en ny skjerm vil åpne seg. Følg så anvisningene på skjermen.