HVordan bruker jeg en kampanjekode

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 01. november 2020, under 1 minutt lesetid

For å aktivere en kampanjekode trykker du på tannhjulikonet som du finner under Dine innstillinger. Da vil en meny dukke opp. Videre velger du "Legg til kampanjekode" i menyen som vises. Legg inn den kampanjekoden som du har.

Videre er det bare å oppgradere abonnementet med den nye prisen som du har fått.

Viktig å hugse om kampanjekoder

• De fleste kampanjekoder har en utløpsdato, etter denne dato kan de ikke lenger brukes.
  • De fleste kampanjekoder kan kun brukes en gang per bruker.