Hvor lenge kan jeg bruke en utviding?

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 16. august 2018, under 1 minutt lesetid

Cretica Faktura har flere forskjellige utvidinger tilgjengelig, som du kan legge til kontoen din for å få mer funksjonalitet. Noen utvidinger legger du til en gang, for så å ha tilgang til de så lenge du måtte ønske.

Andre utvidinger legger du til for en periode. Når denne perioden nærmer seg slutten vil du få beskjed på e-post. Du kan da velge å fornye lisensen på utvidingen.

Dersom du ikke fornyer lisensen så vil all informasjon som den utvidingen har laget i systemet bli slettet ti dager etter utløpsdato. Det er da ikke lenger mulig å gjenskape den informasjonen. Det er derfor anbefalt at du fornyer lisensen på utvidingen før du kommer til fastsatt utløpsdato.