Hvilke underleverandører bruker vi

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 11. februar 2020, under 1 minutt lesetid

Flere av tjenestene i Cretica Faktura blir levert av andre leverandører. Her er en oversikt over hvilke leverandører vi benytter oss av, og hva vi bruker de til.

Fakturasystemet kjører på servere som ProISP drifter. Servere er plassert i Norge.
Noen av tjenestene som Cretica Faktura tilbyr har muligheten for utsendelse av SMS. Vi bruker gatewayAPI til all utsendelse av SMS.
Cretica Faktura er tett integrert med Lindorff som leverer inkassotjenester.
Vi er tett integrert med Nets, som vi bruker for å kunne tilby banktjenester som KID på faktura.
Vi bruker CapGemini til utsendelse av faktura i elektronisk handelsformat (EHF).
Stripe brukes til kortbetaling i systemet, f.eks VISA eller MasterCard.
Vi samarbeider tett med Brevfabrikken ved utsendelse av fakturaer på papir.
Cretica Faktura er integrert med Settl inkassobyrå, dette gjør det mulig å opprette inkassosaker med Settl direkte fra fakturasystemet.
BugsnagVi bruker dette verktøyet til å automatisk logge feil som oppstår på nettsiden.
ExperianExperian har konsesjon fra Finanstilsynet, og er vår leverandør for uthenting av kredittvurderinger.
LogiqPayHar bedriften behov for likviditet kan en i Cretica Faktura selge fordringene via vår samarbeidspartner LogiqPay.