Hvilke brukervilkår har jeg godtatt?

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 01. november 2020, under 1 minutt lesetid

Cretica Faktura endrer med jevne mellomrom brukervilkårene til tjenesten. Ved småendringer i brukervilkårene trenger du ikke å godta brukervilkårene på nytt.

Ved større endringer i avtalen må avtalen godtas på nytt. Om du ikke godtar de nye avtalevilkårene har du mulighet til å si opp tjenesten.

Under dine personlige innstillinger i Cretica Faktura vil du finne en oversikt over alle brukeravtaler som du har godtatt, og når du gjorde det.