Hva skjer om jeg ikke fornyer abonnementet i tide?

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 21. mars 2022, under 1 minutt lesetid

Dersom din betalingslisens utløper før du fornyer den, vil din versjon forandres til et gratisabonnement.

Ingen data vil bli slettet, men du vil miste en del av funksjonaliteten. Dette kan resultere i at du ikke lenger har tilgang til tidligere data, og du må oppgradere din lisens for å få tilgang til dataene igjen.



Var denne artikkelen nyttig?