Hva skal til for å sende EHF

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 16. august 2018, under 1 minutt lesetid

For å kunne sende en EHF er du avhengig av at mottaker kan motta den. Det finner du ut ved å søke i listen som du finner her https://www.anskaffelser.no/verktoy/mottakere-i-elma#query=&page=1 .

Ved oppretting av en faktura trenger du kun å legge inn korrekt organisasjonsnummer på mottaker. Dersom det kommer opp et EHF ikon til høyre for feltet så er alt i orden.

Du vil senere kunne se på historikken til den aktuelle fakturaen om den er blitt levert korrekt, eventuelle feil vil du få beskjed om på e-post.