Hente ut data fra fakturasystemet

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 01. november 2020, under 1 minutt lesetid

For å hente ut data fra Cretica Faktura må du legge til tilleggstjenesten "System Eksport". Denne er gratis å legge til. Du legger den til i systemet fra her.

I Cretica Faktura kan du hente ut all informasjon som er lagret om deg og firmaer som du har opprettet. Med all informasjon menes data som du har lagt inn, filer som er lastet opp/generert av systemet og andre systeminnstillinger som kobler data sammen. Det vil bli opprettet en ZIP fil, bestående av alle filer samt en XML-fil med data fra systemet.

Det vil bli sendt en e-post til systemeier når eksporteringen av data er gjennomført. Da kan dataen bli lastet ned fra enten Brukerinnstillinger (dersom det er dine data, eller alle data du ønsker) eller fra Firmainnstillinger om det er et spesifikt firma eller en kunde du ønsker å hente ut.

Det er kun mulig å kjøre en eksportering om gangen. Skal du gjøre flere eksporteringer må du derfor vente til den som kjører er ferdig.

For å hente ut informasjon om en spesiell kunde

Gå inn på den aktuelle kunden sitt kundekort. I sidemenyen finner du et valg som heter Eksporter.

For å hente ut informasjon om et firma

Under firmainnstillinger vil du få et valg som heter "Eksporter firmakonto".

For å hente ut all informasjon om deg og dine firmaer

Under brukerinnstillinger får du et valg som heter "Eksporter brukerkonto".