Få tilgang til funksjonalitet som er under utvikling

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 01. november 2020, under 1 minutt lesetid

Vi utvikler hele tiden ny funksjonalitet i programvaren. Ofte er det slik at vi trenger en periode for å teste ut den nye funksjonaliteten før vi gir alle tilgang til den. Dersom du ønsker å prøve ut funksjonaliteten som er under testing så har du mulighet til det.

For å få tilgang til dette må du aktivere et valg under innstillinger. Under Firmainnstillinger->Andre innstillinger vil du finne et valg som heter "Vis betafunksjoner", sett denne til Ja.

Funksjonalitet som du nå får tilgang til og som er under testing er merket med "Beta".