Endre start og slutt dato i datofelt

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 16. august 2018, under 1 minutt lesetid

Flere plasser i Cretica Faktura har du muligheten til å hente ut rapporter eller data basert på en start- og en sluttdato.

Normalt vil startdato være 01.01.2015 og sluttdato være dagens dato, og så er det opp til brukeren å endre dette slik det passer.

Dersom du ønsker at det skal være andre start og sluttdatoer som standard har du muligheten til å endre dette under Firmainnstillinger->Andre innstillinger