30/03/2017 - Utviklingslogg #10

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 21. mai 2017, under 1 minutt lesetid

Her er noe av det som vi har gjort på denne versjonen av systemet.

• Ønsker du å bruke et unike fakturadesign er dette nå mulig. Ta kontakt med oss for mer informasjon.
  • Kreditnota dukket opp i oversikten over forfalte faktura.
  • Nå kan en endre hvilke kunde en kopiert faktura eller tilbud skal sendes til.
  • Endret litt på uformingen av en fakturakopi som er sendt på e-post.
  • Under rapporter er tilbudsjournal lagt til.
  • En utviding for innlesing av OCR/KID filer er lagt til.
  • Lagt til søkefelt i skjermen for kundevalg.
  • Muligheter for massebetaling er lagt til. Lar deg hurtig registrere flere betalinger.
  • Mulighet for å ta vare på sist brukte dato under filtrering og rapportgenerering.
  • Enklere å finne frem til endring av passord under personlige innstillinger.
  • Mindre feil under oppretting av kreditnota, feil sum ble vist på skjermen (ikke på det ferdige resultatet).
  • Under importering av kundelister ble postnummeret lagret feil om det startet på 0, f.eks. 0343 ble 343.
  • Firmagrafer i hovedskjermen viste noe feil informasjon i slutten av en måned om den måneden hadde 31 dager.
  • Har økt antall kunder og varer under de forskjellige abonnementene.
  • Under noen omstendigheter fikk en opp fakturamaler når en skulle redigere en lagret kladd.