14/02/2018 - Utviklingslogg #15

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 22. mars 2018, under 1 minutt lesetid

Her er en oversikt over noen av endringene vi har gjort siden forrige oppdatering.

• Ordnet en liten feil som oppsto under sletting av vedlegg tilhørende faktura.
  • Liten justering i brukergrensesnittet.
  • Ordnet en mindre feil som oppsto når en fakturakladd var lagret med EHF levering.
  • Utvidet maks lengde på kundenavn.
  • Lagt til et nytt rollevalg. Muligheter for å justere hvem som skal kunne se startsiden til firmaet.
  • Lagt til mulighet for å laste ned alle fakturaer innenfor en viss tidsperiode.
  • Ordnet en feil som kunne oppstå under gjennoppretting av passord.
  • Automatisk oppfølging av tilbud blir nå sendt til sist brukte e-postadresse til den aktuelle kunden.
  • Lagt til en ny fakturamal.
  • Lagt til muligheten til å legge inn varelinjer på en timeføring.
  • Lagt til muligheten for valfri avsender av SMS fra systemet.
  • Lagt til muligheter for importering av gammel faktura fra annet fakturasystem.
  • Lagt til en prosjektutvidelse.