06/09/2019 - Utviklingslogg #22

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 07. september 2019, under 1 minutt lesetid
  • Lagt til - På produkt kan du nå legge til tilknyttede varer som automatisk blir lagt til på faktura når produktet blir lagt til på et salgsdokument.
  • Lagt til - Mulighet for å slå av ein tilleggstjeneste dersom den ikke er i bruk.
  • Lagt til - Oppdatert tilleggstjenesten Nettbetaling.
  • Lagt til - Mulighet for kredittsjekk av kunder.
  • Lagt til - Mulighet for å søke på eks. fakturaer som ikke er med i en fakturagruppe.
  • Lagt til - Mulighet for å godkjenne flere timeføringer i en operasjon.
  • Lagt til - Postnummer blir slått opp mot oppdatert liste.
  • Lagt til - På fakturalinjer blir nå hele verdien i det aktive feltet markert.
  • Lagt til - Enklere KID oppsett.
  • Lagt til - Mulighet for å registrere innpris/kostpris på en vare.
  • Lagt til - Leverandørregister.
  • Lagt til - Bruker kan nå trykke på varekode i en fakturavisning for å bli sendt til den aktuelle varen.
  • Ordnet - Oppdatert den interne bestilling- og betalingsløysningen.
  • Ordnet - En purring viste feil status i oversikten.
  • Ordnet - Varelinjer ble i noen tilfeller lagret i feil rekkefølge.