02/06/2018 - Utviklingslogg #17

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 03. juni 2018, ca 1 minutters lesetid
  • Ordnet - Kopieringsknappen på tilbud var ikke synlig.
  • Ordnet - Ved skifte mellom firmaprofiler ble ikke firmanavnet oppdatert.
  • Endret - I slå sammen faktura har du nå mulighet for å filtrere på prosjekt.
  • Endret - Mulighet for å skrive flere enn fire tegn og andre tegn enn tall i postnummer.
  • Endret - Oppdatert brukervilkår og databehandleravtale
  • Lagt til - Bruker kan hente ned brukervilkårene og når disse ble godkjent.
  • Lagt til - Mulighet for å laste ned all data og filer som er registrert på en kunde/firma eller deg selv.
  • Lagt til - Mulighet for å favorisere listevalg, disse vil komme øverst i listen.
  • Lagt til - Mulighet for å legge inn fast rabatt på kunde.
  • Lagt til - Bruker kan trykke på firmalogoen i høyre hjørne for å få opp systeminformasjon for det aktuelle firmaet.
  • Lagt til - Flere advarsel rundt i systemet dersom informasjon mangler ved registrering av data.
  • Lagt til - Utvidet antall siffer på antall i fakturalinjer.
  • Lagt til - Ny fakturamal som er tilgjengelig for alle abonnement.
  • Lagt til - Utvidet lengden på fakturamelding
  • Lagt til - Mulighet for å ha flere linjer på fakturamelding. Bruk SHIFT+ENTER for å legge til ny linje.
  • Lagt til - Bruker kan nå aktivere to-faktor autentisering ved innlogging.
  • Lagt til - Mulighet for å velge hvilke hovedfaner som skal bli vist under hvert firma.
  • Lagt til - DNB Factoring - Systemet oppretter nå de filer som trengs for å kunne bruke factoring fra DNB.
  • Lagt til - Overføring av timeføringer kan bli filtrert på prosjekt.