01/01/2020 - Utviklingslogg #23

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 01. januar 2020, ca 1 minutters lesetid

Første oppdatering av fakturaprogrammet i 2020, og vi har lagt til mengde nye funksjoner. Vi har mye mer funksjonalitet under utvikling så de neste månedene kan bli spennende. Her er en liten oversikt over hva som er blitt gjennomført.

• Lagt til - Fakturaprogrammet støtter nå utsendelse av EHF versjon 3.0.
  • Lagt til - Fakturaportal, der kunden kan vise eller laste ned fakturaen.
  • Lagt til - Du kan nå bruke variabler i sms, e-post, og fakturameldinger.
  • Lagt til - Faktura kan nå bli levert som nedlastbar lenke via SMS.
  • Lagt til - Enklere å legge kundestøtten til som bruker i firma ved feilretting.
  • Lagt til - E-post kan tilpasses individuelt ved utsendelse.
  • Lagt til - Opprett og skriv ut pakkseddel til fakturaer og ordrer.
  • Lagt til - Kontaktpersoner kan enkelt bli lagt til som kopi ved e-postutsendelse.
  • Lagt til - Beskjed dersom kunden har viktige notater under oppretting av salgsdokument.
  • Lagt til - Mulighet for å betale en faktura direkte fra fakturalisten.
  • Lagt til - Kan nå sendes en e-postbekreftelse til kunden ved mottatt betaling.
  • Lagt til - Notater kan bli stjernemarkert.
  • Lagt til - IBAN/Swift informasjon under firmaregistrering.
  • Lagt til - Oppslag mot Brønnøysundsregistrene ved oppretting av firma.
  • Ordnet - Språk under utsjekk er satt til norsk.
  • Ordnet - Liten feil under visning av brukers private transaksjonshistorikk.
  • Ordnet - Relaterte varer på leverandør hadde en liten feil.
  • Ordnet - Gjort noen småendringer i brukergrensesnittet.
  • Ordnet - Lagt til feilmelding om manglende org.nr under oppretting av EHF.
  • Ordnet - Statistikk siste 12.mnd hadde en liten feil.
  • Ordnet - Endret litt på knapperekkefølgen i toppmenyen.
  • Ordnet - Endret farge på fakturastatuser.