Cretica Faktura
Hjelpesenter

Vi har samlet sammen nyttige hjelpetekster om hvordan forskjellige problemstillinger kan løsest best mulig i fakturasystemet

Varepris inkludert mva

I Cretica Faktura kan du bestemme om vareprisen skal være oppgitt med eller uten mva.

For å endre dette på en vare går du inn i vareregisteret og velger aktuelt produkt.

I produktinformasjonen kan du trykke på valget som står til høyre for pris, dette vil justere om varen sin pris er oppgitt med eller uten mva.

Nøkkelord :Produkt

Var denne artikkelen nyttig