Cretica Faktura
Hjelpesenter

Vi har samlet sammen nyttige hjelpetekster om hvordan forskjellige problemstillinger kan løsest best mulig i fakturasystemet

Passordet virker ikke, kan dere sende det til meg?

Vi har ingen mulighet for å hente ut hvilke passord du som bruker har lagt inn i systemet. Dette fordi det er kryptert. 

Dersom du glemmer passordet ditt er eneste valg å tilbakestille det til et automatisk generert passord.

Tilbakestilling av passordet gjør du enkelt her: https://app.cretica.no/forgotpassword/

 

Nøkkelord :Login

Var denne artikkelen nyttig