Cretica Faktura
Hjelpesenter

Vi har samlet sammen nyttige hjelpetekster om hvordan forskjellige problemstillinger kan løsest best mulig i fakturasystemet

Hvordan slette et firma?

Dersom du ønsker å slette et firma i Cretica Faktura er det fullt mulig. Det gjør du under Firmainnstillinger->Avslutt firmakonto.

Etter du har fullført avsluttningen, blir firmaet utilgjengelig. Men du kan innen 30 dager gjennopprette firmaet.

Etter 30 dager vil alle spor av firmaet slettes fra systemet og det vil ikke lenger være mulig å gjennskape firmainformasjon.


Var denne artikkelen nyttig