Cretica Faktura
Hjelpesenter

Vi har samlet sammen nyttige hjelpetekster om hvordan forskjellige problemstillinger kan løsest best mulig i fakturasystemet

Endre rekkefølge på hovedmenyen

Dersom du ønsker å endre rekkefølgen på valgene i hovedmenyen kan du gjøre dette under Innstillinger->Andre innstillinger.

  1. Finn frem til området med overskriften egendefinert hovedmeny.
  2. Kryss av for at du ønsker å bruke egendefinert rekkefølge.
  3. Dra de forskkjellige valgene i den rekkefølgen du ønsker.
  4. Lagre

Endre menyrekkefølge

Nøkkelord :Firma

Var denne artikkelen nyttig